Кафедра мікробіології, сучасних біотехнологій, екології та імунології
Посада: доцент
Науковий ступінь: кандидат сільсько-господарських наук
Досвід роботи: 11 років
Біографія
Народилася 5 квітня 1980 року в Києві.
У 1997 році закінчила середню загальноосвітню школу №287 із поглибленим вивченням англійської мови.
Відомості про вищу освіту
З вересня 1997 року стала студенткою плодоовочевого факультету Національного аграрного університету, який закінчила у 2001 році, отримавши базову вищу освіту за напрямом підготовки «Агрономія» і здобувши кваліфікацію бакалавра з плодоовочівництва і виноградарства.
Після отримання диплому бакалавра продовжила навчання в магістратурі плодоовочевого факультету Національного аграрного університету.
Під час навчання пройшла виробниче стажування у Великобританії (10 місяців).
У 2002 році закінчила магістратуру і отримала диплом із відзнакою за спеціальністю «Плодоовочівництво і виноградарство» та здобула кваліфікацію агронома-дослідника.
Підвищення кваліфікації (стажування)
Відомості про захист дисертацій
З 2003 по 2006 роки навчалася в аспірантурі НАУ на кафедрі овочівництва.
27 квітня 2007 року захистила кандидатську дисертацію.
Основні етапи діяльності
Після закінчення аспірантури продовжила працювати у науковій сфері.
З 2006 року – науковий співробітник Науково-виробничої фірми «Гібрид». Перейшла у київський відділ закритого ґрунту Інституту овочівництва і баштанництва Української академії аграрних наук.
Викладає дисципліни:
- Анатомія рослин
- Фізіологія та біохімія рослин
- Основи наукових досліджень
- Екологія мікроорганізмів
Сфера наукових інтересів
- Анатомія рослин
- Сільське господарство
- Фізіологія та біохімія рослин
Має патент «Спосіб щеплення помідора».
Посилання на профіль у базі даних Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=oQLIbk0AAAAJ&hl=uk.
Участь у наукових конференціях
Основні наукові публікації
- 1. Скалецька Л.Ф., Завадська О. В., Ілюк Н.А. Підбір коренеплодів буряка столового різних сортів для переробки. Науковий вісник Національного університету біоресурсів іприродокористування України. — Вип. 210, ч. 1. – Київ, – С. 261-265.
- Завадська О.В., Ілюк Н.А. Придатність до переробки плодів огірка різних гібридів залежно від ступеня стиглості. Modern engineering and innovative technologies. Issue №4/Vol.2., 2018. – С. 36-39.
- 3. Завадська О.В., Ілюк Н.А. Якість, зберігання та переробка бульб картоплі різних сортів: монографія. – Київ: «ЦП «Компринт», 2018. – 200 с.
- 4. Завадська О.В., Ілюк Н.А. Удосконалення способу соління коренеплодів моркви. Modern engineering and innovative – Issue №8/Part2., 2019. – С. 43-46.
- 5. Zavadska O., Iliuk N. Improvement of the method pickles carrotʼs roots. Participant of the international scientific-practical conference June 6-7, 2019 Germany. — №ge8-016.
- 6. Азар’єв В.В., Черненко О.Д., Ілюк Н.А. До питання мікрогруп та психологічної атмосфери груп. Актуальні проблеми навчання та виховання людей з особливими потребами: Тези доповідей. – К.: Університет «Україна», 2008. – с. 305-306.
- 7. Мовчан В.О., Ілюк Н.А. Практичні аспекти формування екоетичного світогляду студентів. Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання у підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми. — Вип.32. – Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, – С. 371-375.
- 8. Дешко О.Л., Ілюк Н.А. Кизил як перспективна безвідходна лікарська сировина. Матеріали ХVІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих вчених «Молодь: освіта, наука, духовність: тези доповідей» (м. Київ, 16-18 квітня 2019 р.), Частина ІІІ. — К.: Університет «Україна», 2019. – С. 369-371.
- 9. Ілюк Н.А. Академічна доброчесність як основа наукової діяльності студента. Матеріали ХVІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих вчених «Молодь: освіта, наука, духовність: тези доповідей» (м. Київ, 27–28 травня 2020 р.). — Частина І. – К.: Університет «Україна», 2020. – С. 492-493.
- 10. Руда М.С., Ілюк Н.А. Екологічні особливості генетично модифікованих мікроорганізмів для отримання харчових продуктів. Матеріали ХVІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих вчених «Молодь: освіта, наука, духовність: тези доповідей» (м. Київ, 27–28 травня 2020 р.). — Частина І. – К.: Університет «Україна», 2020. – С. 457-459.
- Тугай.Т.І., Козлова І.П., Мовчан В.О., Мележик О.В., Ілюк Н.А. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт. Методика підготовки і порядок захисту. – К.: Університет «Україна», 2020. – 22 с.
- Ілюк Н.А., Мележик О.В., Мовчан В.О., Сергійчук Н.М., Пастушенко Г.П., Корінько О.М. Методичні рекомендації при виконанні практичних навичок з технологічної, виробничої, переддипломної та науково-дослідної практик. – К.: Університет «Україна», 2020. – 60 с.